sobota 5. dubna 2014

Happily ever after: table

Jídlo je na svatbě jedna z nejdůležitějších věcí, která by se měla dobře promyslet. Ať už plánujete slavnostní menu o několika chodech, raut nebo jen obyčejné grilování, vždycky by mělo být jídlo kvalitní, čerstvé a také hezky naservírované. Nejde jen o krásně upravený talíř (to u zahradní grilovačky ani není proveditelné), ale hlavně o hezky upravený svatební stůl, u kterého se budou hosté cítit dobře a bude jim chutnat, ať už budou jíst cokoli. 
My jsme zvolili něco mezi - naše hostina začne podáváním hlavního chodu hezky u stolu, potom se hosté budou moci občerstvovat formou rautu a během celého dne se bude grilovat. U takového druhu občerstvení se předpokládá, že lidé budou rozmístěni všude možně v prostoru a budou k jídlu používat i papírové nádobí. Já jsem ale o slavnostní tabuli nechtěla přijít, takže budeme mít stoly s bílými ubrusy a s klasickým nádobím a alespoň u toho prvního pokrmu si užijeme kultivované stolování :)

Inspiraci jsem čerpala z následujících fotek.




zdroj všech obrázků: www.pinterest.com
Jak byste svatební hostinu řešily vy?

Žádné komentáře:

Okomentovat